Categorieën

Levering en betaling

 

Levering

De levertijd bedraagt na ontvangst van uw betaling (gelieve er rekening mee te houden dat uw betaling door uw bank direct bij u wordt afgeschreven, maar vaak niet direct bij ons wordt bijgeschreven) 1 tot 2 werkdagen. Indien deze termijn niet gehaald kan worden brengen wij u hiervan op de hoogte. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld op de website bij het betreffende artikel.

 

Afhalen van trampolines/trampoline accessoires en skelters is in overleg mogelijk.

Als u producten wilt laten bezorgen betaalt u een bijdrage in de verzendkosten. Wij verzenden onze producten in een goede stevige verpakking, via zorgvuldig geselecteerde transporteurs en koeriersdiensten. Op het moment van verzenden ontvangt u van ons een transportbevestiging.

 

Al onze zendingen met verzendkosten van € 8.00 en meer zijn verzekerde zendingen, de goederen komen dus altijd aan. Het risico van verzenden ligt bij Speelgoed Blik. Wij kunnen hierdoor op ieder moment aangeven waar uw zending zich bevindt.

 

Bij een niet verzekerde zending is het verzendrisico (zoals bijvoorbeeld kwijtraken van het pakket) voor de koper, bij een verzekerde zending is dit het risico van Speelgoed Blik.

 

De verzendkosten van de overige producten worden op basis van het gewicht/volume van de totale bestelling in rekening gebracht.

 

 

Bijdrage in de verzendkosten

(geldt voor het gewicht/volume van de totale bestelling)

 

Pakketen die voldoen aan de standaard afmetingen:

Verzekerde zending                       € 8.00

Niet verzekerde zending               € 6.50

 

Pakketten die niet voldoen aan de standaard afmetingen:

            Tot 10 kg                                           € 12,95

            10 tot 30 kg                                       € 20,00

            Zwaarder dan 30 kg                       € 25,00

 

De tarieven zijn geldig voor geheel Nederland (voor Waddeneilanden berekenen wij een toeslag boven de 30 kg).

 

Tarieven voor de overige landen op aanvraag. Bij uw bestelling kunt u aangeven of u gebruik wenst te maken van bezorging.

 

Betaling

Betaling kan door middel van:

  • Overboeking vooraf, onder vermelding van het factuurnummer (ontvangt u zodra de bestelling gereed is) op bankrekeningnummer: Rabobank NL58 RABO0104357916  t.n.v. Speelgoed Blik
  • iDEAL (voor rekeninghouders van ABN AMRO, Fortis (alleen Nederlandse rekeninghouders), Postbank, Rabobank en SNS Bank).
  • Contant bij afhalen (kies bij betaling dan voor overschrijving)

 

iDEAL

iDEAL is ontwikkeld door Rabobank, Fortis, ABN AMRO, SNS Bank en Postbank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afreken. U rekent af op de internetbankier pagina van uw eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Voordelen iDEAL

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren; u laat nergens gegevens achter waar derden misbruik van kunnen maken
  • iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken (ABN AMRO, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank)
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is al voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Volledige controle en overzicht op de betaling

 

Hoe werkt iDEAL

  1. U plaatst een bestelling via onze website www.speelgoedblik.nl . Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de betaalwijze iDEAL. Nadat u uw naam en adresgegevens hebt ingevoerd, komt u op een pagina waar u kunt kiezen via welke bank u wilt betalen.
  2. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling.
  3. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

 


HomeHome

Mandje  

Uw winkelwagen bevat geen producten.